Tàstum – Tarragona

Avui començo amb un post de recomanació.

Durant l’estiu he pogut sopar en bons restaurants que m’agradaria compartir amb tots vosaltres. Podreu veure que tots els restaurants no segueixen cap línia que els sintonitzi entre ells, cada un té una especialitat diferent i per tant, per a tots els gustos.

Començo però amb l’últim restaurant que he pogut tastar. Us en faig cinc cèntims.

Tarragona, Concurs de Castells, Plaça de la Font.

Els que coneixeu la plaça ja sabeu que és una zona gastrònomica per a paladars ben diferents. Des de pizzes i pasta, fins a tapes exclusives.

Jo us vull parlar de Tàstum. Slow food però amb creativitat.

És una hamburgueseria i per tant esperem trobar-nos un pa d’hamburguesa que sobrepassa els límits de la normalitat i unes patates braves típiques.

Doncs sortint dels tòpics Tàstum és diferent.

Pa d’hamburguesa amb gust a PA. Ho poso en majúscules per diferenciar-ho. El gust de l’hamburguesa canvia totalment amb el pa. I perquè no dir-ho, sempre s’agraeix trenca els tòpics i trobar-te alguna cosa ben diferent al que esperes menjar.

Passem a l’hamburguesa, 200gr.? 150gr.? Pollastre o bou? Pels fanàtics de la carn és 100% recomanable l’hamburguesa de 200gr. Des del guacamole i l’alvocat fins al bacó i el formatge d’Idiazábal, les combinacions d’ingredients poden ser molt variades. I totes amb un preu assequible pels amants del bon menjar.

I les patates braves. En parlarem un altre dia del món de la patata brava, o millor dit, de la salsa. Les patates del Tàstum són naturals, tallades a mà i el resultat es veu a simple vista. Això ja és un punt a favor. Pel que fa a la salsa, bé. Era una barreja entre maionesa i mostassa amb un color que a primer cop d’ull no resulta gaire atractiu. Però el gust canvia quan començes a menjar-ne. El gust amb un toc picant de la mostasa, i gens empalagós a la boca. Bones.

El concepte de la creativitat també canvia només amb les patates braves. Una tapa que et porten amb una reixa de fregidora. Envoltades d’un paper perquè absorbeixin l’oli que desprenen. Un altre punt a favor.

En conclusió, per uns 10€ i escaig pots degustar unes hamburgueses molt generoses a un preu assequible per sortir a sopar un diumenge i en un escenari com el que he descrit anteriorment. Cal fer un apunt sobre el servei, no és dels millors, per no dir que això és un punt que juga en contra però si el que vols és sopar amb tranqil·litat i sense que els cambrers estiguin per tu, aquest és el teu lloc.

Us deixo amb la seva pàgina web perquè així pugueu veure les combinacions que hi tenen. Perquè recordeu, no només fan hamburgueses.

http://www.tastum.es/

Aquí us deixo, fins al pròxim post.

Salut i gana!

Deixa un comentari